Kontakt

Kontakt os ved at udfylde formularen herunder.   

  Om Dansail.dk

  Konceptet på Dansail er at hjælpe dig på vej mod de bedste og rigtige finansielle løsninger, hvis du ønsker at låne penge online. Det kan være du søger finansiering af ny sejlbåd, bådmotor eller noget helt tredje.

  Vores tjeneste kan løbe rundt via kommission fra de enkelte långivere, når du ansøger eller optager et lån hos disse. Vi er en reklamefinansieret hjemmeside, der samarbejder med de firmaer vi fremviser på hjemmesiden, hvorfor du ikke kan forvente at se samtlige muligheder på markedet.

  Brug vores oversigter vejledende og til at sammenligne flere af de førende udbydere på online markedet. Det skulle gerne hjælpe dig med at finde den bedste løsning, ud fra dine behov og udgangspunkt.

  Det er en god anledning til at understrege, at banken ofte vil være den billigste vej at gå. Så hvis det er muligt og hvis du søger mange penge, bør det bestemt prioriteres. Men online udbyderne er blevet et godt alternativt, specielt for dig der er blevet afvist af banken. Det er én af grundene til at vi ønsker at give dig overblikket på vores hjemmeside.

  Kontaktinformation

  Dansail.dk Logo

  E-mail: kontakt@dansail.dk

  CVR: 36922362

  Vestergade 29, 1456 København

  Vi er SSL Sikret