Kontakt

Kontakt os ved at udfylde formularen herunder.


Please leave this field empty.

 

Om Dansail.dk

Konceptet på Dansail er at hjælpe dig på vej mod de bedste og rigtige finansielle løsninger, hvis du ønsker at låne penge online. Det kan være du søger finansiering af ny sejlbåd, bådmotor eller noget helt tredje.

Vores tjeneste kan løbe rundt via kommission fra de enkelte långivere, når du ansøger eller optager et lån hos disse. Vi er dog på ingen måde tilknyttet nogle af disse. Dansail.dk er en uafhængig tjeneste.

Når det er sagt, har vi bevidst valgt kun at fremvise et udpluk af lånemulighederne på online markedet, da det er nemt at miste overblikket og da det ikke giver mening at vise dig flere af de dyrere udbydere. Det er imod vores koncept. Vi ønsker tværtimod at du finder det billigst mulige lån. Du må dog aldrig forvente at vi giver det fulde overblik over dine valgmuligheder som forbruger.

Det er en god anledning til at understrege, at banken ofte vil være den billigste vej at gå. Så hvis det er muligt og hvis du søger mange penge, bør det bestemt prioriteres. Men online udbyderne er blevet et godt alternativt, specielt for dig der er blevet afvist af banken. Det er én af grundene til at vi ønsker at give dig overblikket på vores hjemmeside.