Finansiering af jolle

 

Få overblik over dine finansieringsmuligheder, når du skal købe jolle.

Sammenlign online banker og find den bedste løsning. Søg op til 500.000 kr. online.

 

Lån penge til jolle

Joller findes i mange forskellige prisklasser, men uanset dit pengebehov, har du gode muligheder for at finde et godt lån hos bankerne. Vi giver dig overblik over online bankerne, deres renter og gør det enkelt for dig, at finde den bedste løsning. Det er gratis og uforpligtende at ansøge.

Prisniveau, pengebehov og omkostninger

Prisniveauet for en jolle kan være rigtig forskelligt og det vil derfor variere om du mangler 15.000, 25.000 eller 100.000 kroner på kontoen. Dit pengebehov kan tilsvarende have en stor indflydelse på dine lånemuligheder som forbruger. Jo mere du behøver, desto mere vil det typisk kræve at blive godkendt.

Vi ser på dine muligheder for at få et godt lån til jolle, uanset om du mangler meget eller lidt på kontoen. Vi fokuserer primært på netfirmaerne, men din egen bank bør altid være med i overvejelserne.

Når du skal finde finansiering til køb af ny jolle, bør de laveste omkostninger være dit primære sigte. Det er klart, at gode låneforhold og vilkår er et plus, men de laveste kreditomkostninger bør ofte vægte tungest. For at vise dig mulighederne for at søge finansiering af jolle online, har vi lavet en god oversigt til dig.

Kort om ÅOP

ÅOP er den procentsats der viser de samlede omkostninger og forpligtelser, hvorfor denne er vigtigere end fx. renten. Fokuser på ÅOP-satsen når du vurderer og sammenligner, så du er sikker på at få valgt den billigste løsning.

Se mere om ÅOP her.

Kort om kreditvurdering

Kreditvurderingen er den som selskaberne og pengeinstitutterne laver, efter du har indsendt en ansøgning. Den tager højde for en lang række parametre som indkomst, alder, boligforhold, betalingshistorik, eksisterende gæld og andet. Samlet set skal den være med til et tegne en risiko -og kreditprofil af dig som kunde, hvorefter de er i stand til at tilbyde dig en rente. Og i første omgang vurdere, om du skal godkendes eller afvises.

Se mere om kreditvurdering her.