Lån til motorbåd

Mangler du penge til køb af en ny motorbåd? Det er en stor investering der koster mange penge og som banken ikke altid ønsker at støtte. Hvis det er tilfældet for dig, kan du blive klogere på mulighederne for at søge online lån til motorbåd lige her.

Der er flere selskaber hvor du kan låne penge til motorbåd, endda til fornuftige renter, hvis du ansøger de rigtige steder. Vi anbefaler du undersøger dine muligheder grundigt og gør dit forarbejdet grundigt. Det vil sikre dig den laveste ÅOP og omkostninger.

Finansiering af motorbåd

Der er mange måder at skaffe finansiering til køb af motorbåd og på Dansail.dk har vi altid fokus på dine muligheder online. Banken er den første mange vælger at kontakte, med god grund, men hvis de ikke gider finansiere kan andre alternativer overvejes. Det er disse alternativer vi fokuserer på lige her.

Se hvor du kan søge finansiering af motorbåd i vores oversigt, hvor flere af de bedste og mest prisvenlige låneudbydere er samlet. Steder hvor du samtidig kan søge store pengebeløb, så du kan få finansieret præcis den motorbåd du drømmer om.

SelskabBeløbsgrænserLåneperiodeIndkomstkravAlderskrav
Bank Norwegian5.000 - 400.000 kr.12-180 mdr.Fast arbejde23 år
Santander Consumer Bank10.000 - 350.000 kr.12-180 mdr.240.000 kr. 18 år
Ekspres Bank10.000 - 300.000 kr.24-144 mdr. Varierer18 år
Ikano Bank5.000 - 300.000 kr.12-144 mdr.-18 år
Coop Bank20.000 - 300.000 kr.12-120 mdr.-18 år

 

En motorbåd kan koste meget forskelligt, alt efter om du går efter en brugt eller ny model. Der er mange overvejelser og tanker du kan gøre dig, når du skal vælge den rette variant. Det er en svær og stor beslutning, der kan fortjene et grundigt stykke forarbejde. Dels når du udvælger modellen og dels når du søger efter de billigste lån til motorbåd.

Brug online tjenester, når du skal sammenligne

Der er god grund til at bruge online tjenester, når du skal sammenligne udbydere og lån med hinanden. De giver dig et overblik over mulighederne, hvor mange penge du kan søge, renteniveauer og ikke mindst deres krav til ansøgere. Det giver dig muligheden for at ansøge på et velinformeret grundlag, hvilket kan spare dig penge i sidste ende.

Du kan med fordel bruge online tjenester til at sammenligne lån til både og vurdere hvem der lever op til dine krav. Vi har alle hver vores præferencer, men ved at danne sig et overblik over det hele, bliver det langt nemmere at søge de rigtige steder. Efterfølgende kan du sidde med 2-3 lånetilbud i hånden, hvoraf det billigste (laveste ÅOP) kan udvælges.