Finansiering af husbåd

 

Få overblik over dine finansieringsmuligheder, når du skal købe husbåd.

Sammenlign online banker og find den bedste løsning. Søg op til 500.000 kr. online.

 

Lån penge til husbåd

Når du skal købe husbåd, er det vigtigt at du er grundig og gør dit forarbejde ordentligt. Der vil være meget forskel på de renter og kreditomkostninger du bliver mødt med. Vi gør det enkelt at få overblik og sammenligne online bankerne med hinanden. Her kan du søge lån op til 500.000 kr.

Ansøg gratis og uforpligtende for at se hvilken rente de kan tilbyde dig.

Notits: Når der er tale om boligfinansiering, som ved finansiering af husbåd, vil vi anbefale at du starter med pengeinstitutterne. De kender din økonomi mere detaljeret og der tages større hensyn til din økonomis rammer. Online bankerne kan være et godt supplement, i visse tilfælde. 

Drømmen om en husbåd

Drømmer du om at bo i en husbåd? Det er en helt unik og anderledes boligform, der giver dig noget helt andet, end de klassiske boliger. På den måde bør du se denne investering, som var det et huskøb, snarere end et køb af ny båd eller bil.

De fleste husbåde er af samme grund rigtig dyre og bør finansieres via bank & realkreditinstitut, såfremt det er muligt. Kan den finansieres for under 500.000 kr. kan online bankerne ligeledes være en mulighed.

Hvad er definitionen på en husbåd?

En husbåd er på mange måder anderledes, end de fleste andre modeller og har derfor en helt særlig definition som Boligstyrelsen har lavet. Definitionen er:

Flydende indretninger, som anvendes til beboelse på samme sted, som ikke er af rent forbigående karakter.

Det fremstår derfor klart, at der ikke er tale om bådtyper der kan flyttes efter behag, men som har sin faste plads. Præcis som et rækkehus eller en lejlighed. Af samme grund, er det en langt større beslutning at investere i disse.